My day - not so good

Den här dagen har inte alls varit bra och den började ännu värre. En av våra katter har fått diabetes och vi har sen en veckas tid tillbaka gett honom insulin två gånger per dag i hopp om att eventuellt kunna få bort sjukdomen helt. Han var inte heller rädd för sprutorna eller tyckte att det var obehagligt när vi gav honom dom, så allting har gått bra. Fram tills i tisdags då han bara försvann. Vi trodde att han hade sprungit ut i skogen som katter brukar göra och som han har gjort förut. Ibland har han varit borta i några dagar åt gången men sen alltid kommit tillbaka oskadd. Men så var det tyvärr inte den här gången. Med tanke på att det har gått ungefär fyra dagar sedan vi sist såg honom så började vi ju fundera på att ifall han kanske var död, men vi gjorde vårt bästa för att tänka positivt och försöka hålla hoppet kvar. Idag på eftermiddagen hittade vi honom under vedlidret, död.. Vi gissar att han inte orkade mera och att han mådde för dåligt för att orka mera. Dock så känns de  skönt att ha hittat honom och att ha fått begrava honom, så att vi nu slipper gå runt och oroa oss för var han kan vara. Han har det bättre nu och han lider inte mera, så man får försöka tänka så istället även fast det är otroligt jobbigt. Vi fick honom när jag var sju år gammal, vilket betyder att han har varit en del av vår familj i tolv år och bara tanken på att han inte nu mera finns eller är en del av vår familj gör så fruktansvärt ont. 25.10.2014.
 
Oberoende hur jobbigt och hemskt dagen började så är det bara att fortsätta leva och gå vidare i livet. Sofus kommer alltid vara en del av vår familj och vi får fortsätta leva för honom helt enkelt. Efter att vi hade begravt honom så hamnade jag på att åka in till stan och till apoteket eftersom att jag har gått och dragit på mig en infektion i kroppen.. På vägen hem åkte jag via Maxinge och H&M och därifrån fick jag med mig ett par supersnygga höstskor. Dom är så otroligt snygga och bekväma att gå i, även fast det är en liten klack. Känner att dom kommer bli perfekta nu när det är kallare ute och till vintern kommer dom även att funka superbra så dom har en liten platå och en rejäl sula att man inte halkar omkull i dom.
 
Väl hemma igen så satte jag mig ner och gjorde en nagelförlängning då jag var så trött på mina egna, korta naglar. Den här gången körde jag på vit akryl och gjorde alltså hela grunden vit (mycket lättare istället för att måla med nagellack) och lite guldglitter på sidan. Jag är riktigt nöjd, känns så himla bra att ha fräscha naglar igen och jag har faktiskt aldrig testat köra på hela nageln med vit akryl. Ni får jättegärna kommentera vad ni tycker om dom! 
 
Med tanke på hur dagen har sett ut, valde jag att ändra om lite i min resa till Åbo. Jag hade bokat att jag skulle åka på söndag tillsammans med Petra, men med tanke på att Sofus har dött och att jag har dragit på mig en infektion så känns det bättre att åka på måndag eftermiddag istället. Vi kommer hinna ses mycket ändå och med tanke på att Petra är i skolan hela måndagen så skulle jag hamna på att sitta ensam i lägenheten under dagen ifall jag skulle åka på söndagen (imorgon). 
 
Nu ska jag gosa ner mig i sängen, värma värmedynan, sätta igång the o.c och äta choklad och försöka få tankarna på annat för en stund. Puss & kram
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0