Sweet dreams ♛

Nu har jag precis myst ner mig i sängen med filtar och täcken och ullsockor. Det är så kallt ute att jag till och med värmde värmedynan före jag myste ner mig. Ligger i sängen och läser lite bloggar och slökollar på en serie och ska alldeles precis släcka ner och försöka sova. Känns som att jag har dragit på mig en förkylning dom senaste dagarna och med tanke på hur vädret är utanför, är det inte så konstigt hehe! Försöker dock kurrera mig så gott det går med te & honung och att inte stressa så mycket. Vill ju absolut inte bli sjukare nu när jag ska åka till Åbo om några dagar.. 
 
När jag läste en massa bloggar så fick jag en massa inspiration till att försöka ta tag i min blogg igen och verkligen ge det 100% som jag brukar. Jag fick även inspiration till att göra nya naglar imorgon så det står på schemat. Den här gången tror jag att jag tänker köra på helt vita akrylnaglar med lite guldglitter som dekoration, tror det kommer bli assnyggt! Nej men nu hörni måste jag sova om jag inte ska sova bort hela dagen imorgon. Sov så gott allihopa 
 
Imorse trillade även dom sista grejerna till halloween ner i min postlåda så nu är jag redo för halloween som är nästa helg. 
 
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0